Ham Yayla Balı;
Ham bal ya da çiğ bal nedir? Ham Bal; hiç işlenmemiş, doğal bal enzimlerini yitirmemiş ve polenini kaybetmediği için değerini koruyan baldır.
Yani arıların işine hiç karışmadan üretilen baldır.
Balın hamlık derecesini belirleyen iki temel faktör vardır: ısı ve doku.
Balın, iyileştirici ve güçlendirici özelliklerine ek olarak, içinde yer alan vitaminler ve minerallerinin koruyucu özelliği de vardır.
Bal, fruktoz ve glikoz gibi şekerlerin yanı sıra magnezyum, potasyum, kalsiyum, sodyum klorür, kükürt, demir ve fosfor gibi mineralleri de içerir. Nektar ve polen kaynaklarının niteliklerine göre değişmekle birlikte, balda B1, B2, C, B6, B5 ve B3 vitaminleri bulunmaktadır.
İcindekiler : Ham Bal
Önemli Uyarılar
Işıktan ve sıcaktan koruyunuz. Serin yerde muhafaza ediniz.
İlaç değildir.
Takviye edici gıdadır.